6 институции атакуваха едновременно ресторант Воденицата в квартал Драгалевци и проведоха

...
6 институции атакуваха едновременно ресторант Воденицата в квартал Драгалевци и проведоха
Коментари Харесай

6 институции атакуваха едновременно известен столичен ресторант

6 институции нападнаха едновременно ресторант " Воденицата " в квартал " Драгалевци " и организираха близо двучасова инспекция. Икономическата полиция и инспекцията по труда влязоха в заведението, чийто притежател е в близки връзки с мис България за 2001 година - Ивайла Бакалова, предава Би Ти Ви. Според шефа на ресторанта на инспекцията в заведението са били и хора от българскага организация по сигурност на храните, както и от районната здравна ревизия.

Собственикът на заведението Веселин Денков беше арестуван на 1 септември при опит да премине граничен пункт  " Калотина "  заедно с приятелката си Ивайла Бакалова.

" Все още се надявам да е някаква случайност, но 6 институции едновременно, не мога да знам какво търсеха, проверяваха всичко. Не знам с какво е свързано - това ми споделиха, че неговите проблеми сега са, защото са го видели на митингите . Ирония на ориста е, че едно от заведенията му е тъкмо там и той просто е минавал ", каза Бакалова.

" Това е поредност от подхванатите против него дейности и явно активността на заведението няма директна връзка към обвиняването. Едно обвиняване, което общо взето се базира единствено на клюки и на показания на очевидци с загадка идентичност и очевидци, които нямат директни и непосредствени усещания ", съобщи Стоимен Чакалов, юрист на Веселин Денков, представен от Би Ти Ви.

Срещу Денков има повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група. В петък Специализираният апелативен съд го е оставил за непрекъснато в ареста.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР